Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Bistrot-Bar de Etalage legt culinaire lat elke dag hoog

Na een jaar al in de Michelin-gids en Gault&Millau

Bistrot-Bar de Etalage streeft naar perfectie op het bord en in het glas, maar wel op een fijne en zachtaardige manier. 

De prachtige zaak van Matthijs Jansen is ruim een jaar open aan de Raadhuisstraat in Geleen. Vijf dagen per week streeft hij met zijn team ernaar om gasten in de middag en avond een fantastische tijd te bezorgen. Matthijs, die voorheen bij Chateau Neercanne werkte, verbouwde de oude kledingwinkel. “Waar gekookt wordt daar waren vroeger de paskamers en waar nu de bar staat, kwamen vroeger de overhemden en spijkerbroeken uit.”

Prima openingsjaar

De Etalage heeft een prima openingsjaar achter de rug met een vermelding in de Michelin-gids en 13 punten Gault&Millau. “Fantastisch om te mogen ontvangen, maar uiteindelijk is het hoofddoel van wat we hier doen onze gasten een avond van hun leven laten ervaren.”

Upcoming events

Altijd iets te beleven

10-04

Uitreiking van de Brilliant Business Awards 2024

Op 10 april 2024 vindt in het Fortunastadion in  Sittard de vijfde editie van de Brilliant Business Awards plaats. Hét onderneme...

10 april 2024 19:00
11-04

Seminar: Goede start met de Belastingdienst

Elke ondernemer krijgt te maken met de Belastingdienst en basiskennis over belastingen is essentieel voor elke starter en zzp̵...

11 april 2024 13:30
19-04

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 19 april.  De tour duurt 2,5 uur ...

19 april 2024 13:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.