Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Banen liggen voor het oprapen bij Zuyderland

Ruim 150 openstaande vacatures

Zuyderland heeft nieuwe werknemers nodig. Op dit moment zijn er 155 openstaande vacatures, dus kansen genoeg. 

Zuyderland zoekt mensen in vrijwel alle sectoren van de zorg: zorgcentra, ziekenhuis, thuishulp, horeca etc. Op de website werkenbijzuyderland.nl staan alle vacatures op een rijtje. Hier kun je meteen solliciteren. Daarbij biedt het zorgconcern vele mogelijkheden tot leren en werken, opleidingen volgen en stages lopen. 

Open avonden

Om al deze opleidingsmogelijkheden beter onder de aandacht te brengen, organiseert Gilde Opleidingen op 31 mei open avonden, onder meer in het ziekenhuis. Veel verschillende partijen uit de zorgsector zijn daarbij aanwezig om aan leerlingen informatie te verstrekken over een baan in de zorg en de vele voordelen daarvan.

Upcoming events

Altijd iets te beleven

12-07

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 12 juli.  De tour duurt 2,5 uur e...

12 juli 2024 13:30
26-07

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 26 juli.  De tour duurt 2,5 uur e...

26 juli 2024 13:30
22-08

Webinar: Expeditie Ondernemerschap voor starters

Expeditie Ondernemerschap is een gratis en inzichtelijk webinar gericht op startende ondernemers en georganiseerd door het Starter...

22 augustus 2024 09:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.