Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Ontwikkeling

Dit bereiken we allemaal samen

Om slim te blijven groeien is aandacht nodig. Op alle belangrijke dossiers werken we samen in onze ‘quadruple helix’ van bedrijven, onderwijs- en kennisinstellingen, overheden en burgers.

Logistiek

Zowel boven- als ondergronds vormt ‘regio 046’ een knooppunt en doorvoerhaven naar de rest van Europa.

Duurzaam

We leggen de lat hoog, zijn voorloper in de Euregio en werken samen met overheden en onderwijsinstellingen.

Leefbaar

De Westelijke Mijnstreek: daar wil je wonen! Prachtig gelegen in het groen, veel werkgelegenheid en variatie in cultuur en winkelaanbod.

Innovatie

We innoveren op tal van gebieden. Van multinational tot mkb richten we ons op de toekomst.

Toerisme

In de Westelijke Mijnstreek is veel te beleven. Liefhebbers van natuur, cultuur en het bourgondische leven komen volop aan hun trekken.

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.