Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Documenten

Strategische documenten

In de Westelijke Mijnstreek werken we op vele verschillende economische thema’s samen. Hieronder treft u een aantal strategische documenten aan om te downloaden.

Vind u hier niet de informatie die u zoekt?
Neem dan gerust contact met ons op.

Benieuwd wat Brilliant Business voor jou kan betekenen?

Deze regio biedt kansen voor iedereen. Hier bereiken we doelen samen. Bedrijfsleven, overheden en onderwijsinstellingen werken namelijk zij aan zij om kansen te benutten en voorop te lopen in een heldere en vooruitstrevende aanpak. Vind hier de antwoorden op je vragen.

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.