Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Werkmarkt Aviation Valley voor Oekraïense vluchtelingen

Op vrijdag 27 januari organiseert Vidar in samenwerking met de BIZ Aviation Valley van 12 tot 17 uur een werkmarkt speciaal voor Oekraïense vluchtelingen.

Er wonen vanaf eind 2022 ongeveer 500 Oekraïense mannen, vrouwen en kinderen. Mensen zoeken werk in alle richtingen: logistiek, techniek, horeca, schoonmaak, productie en een enkeling administratief. De doelgroep is divers: van laaggeschoold productiewerk tot en met universitair opgeleid. Van alleen Oekraïens en Russisch sprekend tot en met vloeiend Engels. Tolken zijn aanwezig. Voorafgaand aan de werkmarkt geeft Vidar een korte inleiding. Ook wordt gezorgd voor (sta)tafels waar de deelnemende bedrijven hun stands kunnen opzetten en de werkzoekenden van de nodige informatie en enthousiasme kunnen voorzien. Ondernemers dienen zelf te zorgen voor (Engelstalige) informatie, banners, promotiemateriaal etc.

Aanmelden als werkgever

De markt is op vrijdag 27 januari van 12 tot 17 uur en vindt plaats op de opvanglocatie aan de Amerikalaan 52, Maastricht-Airport. Vanwege de beschikbare ruimte is het aantal stands beperkt. Ondernemers kunnen zich tot en met 15 januari aanmelden door te mailen naar stephan.dirix@sittard-geleen.nl

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.