Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Seminar: Goede start met de Belastingdienst

Elke ondernemer krijgt te maken met de Belastingdienst en basiskennis over belastingen is essentieel voor elke starter en zzp’er. 

De aanmelding bij de Belastingdienst loopt bijna altijd via de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Tijdens dit seminar krijg je info over de fiscale spelregels wanneer je ondernemer wordt. Allereerst word je geïnformeerd over btw, inkomstenbelasting en een aantal belangrijke fiscale regelingen en regels die voor jou gelden.

Ontelbare belangrijke zaken

Daarnaast zijn er tallozen zaken die belangrijk kunnen zijn voor ondernemers, zoals het urencriterium, zelfstandigen- en startersaftrek, de btw, de nieuwe kleineondernemersregeling (KOR), het gebruik van de auto, de werkruimte thuis, de deregulering beoordeling arbeidsrelatie (DBA) en binnenkort de Webmodule Beoordeling Arbeidsrelatie (WBA). En hoe zit het met je aanloopkosten en je boekhouder? Aan bod komen alle eisen die gesteld worden aan de ondernemersadministratie.

Aanmelden

Dit seminar wordt verzorgd door medewerkers van de Belastingdienst in Heerlen en ingeleid door het StartersCentrum. Het webinar is gratis voor alle Limburgse starters en zzp’ers. Aanmelden kan hier.

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.