Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Tweede editie van Lagerhuis Rosa startschot van festival

Lagerhuis Rosa keert deze zomer terug voor een tweede editie, namelijk op vrijdag 25 augustus van 15:30 tot 19:00 uur in de spiegeltent op het Sint Rosa terrein.

Daarmee vormt het de aftrap van het sfeervolle Sint Rosa festival. Tijdens het ondernemersevent word je in een unieke ambiance uitgedaagd om te sparren met je medeondernemers. Inspirerende sprekers vertellen je meer over hoe zij omgaan met kansen in de regio wat heeft geresulteerd tot fenomenale prijzen! Ook nodigt het Lagerhuis panel je uit om deel te nemen aan een uitdagend debat.

Programma

15:30 – 16:00 uur Ontvangst en aanvang evenement 
16:00 – 16:05 uur Opening door dagvoorzitter Tom Jessen 
16:05 – 16:30 uur 3 Succesvolle ondernemers spreken over ondernemerschap en kansrijk ondernemen. Ellen Schreuders, eigenaar Soupa Doupa en dit jaar winnaar van een Brilliant Business award in de categorie Parel. Martin Hendricks, eigenaar Black Label Hospitality en winnaar Beste Hotel van Limburg. Vital Verheggen, directeur WellColl Group.   
16:30 – 17:10 uur Lagerhuisdebat Rosa ‘kansrijk ondernemen’, het debatpanel en de aanwezigen gaan in discussie onder leiding van Tom Jessen.
17:10 – 17:15 uur Afsluiting en samenvatting van de middag door Tom Jessen 
17:15 – 19:00 uur Netwerkborrel St. Rosa stijl

Lagerhuis debatpanel

Het Lagerhuis debatpanel bestaat uit Yvonne Salvino (wethouder economie, onderwijs, arbeidsmarkt, communicatie en dienstverlening), Andries Houtakkers (wethouder stadsmarketing, sport, cultuur en evenementen), Martijn van Helvert (voorzitter MKB Limburg), Koen van Beek (voorzitter Centrummanagement Sittard) en Carlo Eussen (bestuurslid BSG).

Aanmelden          

Het ondernemersevent wordt in stijl afgesloten met een netwerkborrel, geheel verzorgd met een hapje en drankje onder begeleiding van de band Baroesjko. Aanmelden kan op de website van Lagerhuis Rosa. 

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.