Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Startersevent in Sittard

Het Starterscentrum Limburg organiseert op woensdag 26 juni het grote Startersevent in Sittard.

Ga jij starten? Heb je plannen? Of wil je eerst eens wat meer informatie? Houd dan deze datums vrij. De Kamer van Koophandel, de Belastingdienst en het UWV zijn weer van de partij. Daarnaast komen inspirerende sprekers. Deelname is zoals gewoonlijk gratis. De Startersevents beginnen om 19 uur en eindigen tegen 22.30 uur. Het Startersevent Sittard-Geleen vindt plaats bij Office á la carte, Poststraat 8 in Sittard. 

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.