Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Seminar: Starten als zzp’er

Goed van start gaan als freelancer of zzp’er doe je met dit seminar van het Starterscentrum Limburg. Het is gratis voor alle inwoners van Limburg.

De zzp’er werkt zelfstandig voor verschillende opdrachtgevers. Dit kunnen bedrijven en collega zzp’ers zijn of een digitaal platform/bemiddelaar maar ook een particuliere opdrachtgever. Maar wat zijn de verschillen tussen deze opdrachtgevers. Wat is dan nu een zzp’er? Wat een DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie)? Welke overeenkomsten zijn er? Hoe bereken je een uurtarief? Wat zijn je rechten en plichten? En waar moet je op letten bij het vastleggen van je activiteiten? Hoe maak ik een inschatting van de risico’s? Allemaal vragen die beantwoord worden tijdens dit gratis webinar.

Aanmelden

Het seminar begint om 13.30 uur en duurt ongeveer 2,5 uur. Locatie is bedrijventerrein C-mill aan de Jan Camperstraat 5 in Heerlen. Aanmelden kan hier.

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.