Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Fikse korting voor mkb’ers op workshopreeks circulair ondernemen

Duurzame bedrijven groeien sneller, zijn aantrekkelijker voor werknemers en hebben een betere uitgangspositie in deze dynamische tijden. Circo Track is een driedaagse workshop met duidelijke doelen: kostenreductie in je bedrijfsprocessen, een toekomstbestendig businessmodel, een sterkere positie in de markt op een duurzame manier.

Tijdens Circo track ontwikkel je duurzame business en word je op weg geholpen en ondersteund in het ontwerp van een circulair bedrijfsproces, met kennis, instrumenten en interactie met andere bedrijven en ontwerpers. Na afloop heb je zowel een duurzame lange termijn visie ontwikkeld, als een concreet plan om morgen mee te beginnen.

Green Deal

Dit initiatief komt voort uit de Green Deal Sittard-Geleen, een plan ter verduurzaming van ondernemingen waarin de gemeente samenwerkt met LIOF, Rabobank, Stadslabs, BSG en Provincie Limburg. Alle mkb’ers uit de Westelijke Mijnstreek kunnen zich aanmelden, dus naast ondernemers uit Sittard-Geleen, ook bedrijven uit de gemeenten Beek, Stein en Beekdaelen. Uniek aan het programma is dat je als ondernemer samenwerkt met andere bedrijven uit jouw regio. Vanuit ieders eigen bedrijfspositie en businesscase doe je veel kennis op van circulair ondernemen.

Kosten en aanmelden

De kosten voor de reeks workshops worden voor driekwart vergoed door LIOF. Ondernemers betalen zelf 550,- voor deelname van twee personen (incl. btw). De workshops vinden plaats op 5 oktober, 19 oktober en 9 november in Sittard-Geleen en online. Aanmelden voor Circo track kan hier.