Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Exclusieve kerstmarkt van regionale antiquairs

Samen met een aantal collega’s organiseert Hub Cobben van Victorian House Antiques & Art een meerdaagse kerstmarkt. 

De antiquairs hebben een sfeervolle omgeving gecreëerd met een divers aanbod in antiek, juwelen, zilverwerk, bronzen kunstwerken en exclusieve kerstdecoratie. Tijdens een bezoek wordt iedereen getrakteerd op een drankje en een hapje. De Christmas Fair at Victorian House Antiques & Art vindt plaats op vrijdag 9, zaterdag 10, zondag 11, vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 december. Locatie is Musschenberg 30 in Spaubeek, tijd is steeds van 11 tot 17 uur.  Voor meer info klik hier. 

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.