Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 14 juni. 

De tour duurt 2,5 uur en voert langs vele uithoeken van het gigantische gebied. Hier werken ruim 8100 medewerkers op een 800 hectare groot terrein. Hier produceren 200 bedrijven in 60 fabrieken vanalles wat met chemie in het dagelijks leven te maken heeft. Ook u heeft kilo’s aan spullen in huis waarvan de grondstof op Chemelot is gemaakt. Zoals sportkleding, de bubbels in frisdrank, verpakkingen om ons voedsel langer vers te houden, gordijnen, zonwerende folies voor ruiten, kunstmest en materialen in telefoons en auto’s.

Ambitie

Op Chemelot werken wereldleiders in de chemie nauw samen met onderzoeksinstituten, creatieve start ups en onderwijsinstellingen. Iedereen deelt er de ambitie om in 2050 klimaatneutraal te produceren en de meest duurzame, veilige en concurrerende chemie- en materialensite van Europa te worden. 

Aanmelden

In verband met veiligheidseisen is de minimum leeftijd voor deelname 16 jaar. Aanmelden voor de bustours kan hier.

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.