Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Terugblik op uitreiking Brilliant Business Awards 2024

In uitverkochte Business Lounge Fortuna Sittard

De uitreiking van de Brilliant Business Awards 2024 was helemaal uitverkocht. Ruim 300 ondernemers en andere gasten zorgden voor een avond vol inspiratie, enthousiasme en natuurlijk netwerken.

Het schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek in de schijnwerpers in de vorm van een avond inspirerend entertainment, netwerken, hapjes, drankjes en natuurlijk awards! Presentatrice Fabienne Nijsten bracht oprechte aandacht voor ondernemerschap in alle facetten. Keynote spreker was Bas Hoogland, oud-directeur van Landal en ambassadeur van gastvrijheid en dat mocht iedereen weten. De kans is groot dat er het komende jaar veel meer complimenten in de regio worden uitgedeeld. Fotograaf Mitchell Giebels laat ons met zijn foto’s de avond herbeleven.

De winnaars van de Brilliant Business Awards 2024 zijn:

  • In de categorie Robijn, voor de beste startende onderneming van de Westelijke Mijnstreek:
    Human material Loop uit Geleen.
  • In de categorie Parel, voor het meest klant- en servicegerichte bedrijf van de Westelijke Mijnstreek:
    De Etalage uit Geleen.
  • In de categorie Diamant, voor de meest innovatieve onderneming van de Westelijke Mijnstreek:
    Nedlin Healthcare uit Elsloo.

Voor en na het podiumprogramma was het natuurlijk netwerken met hapjes, drankjes en op de achtergrond de zoete jazzy tonen van Groovy Business. Een groot dankjewel aan alle ondernemers, gasten, studenten van het DaCapo College en Vista College en medewerkers van de gemeenten Beek, Stein en Sittard-Geleen die dit evenement tot een onvergetelijke avond hebben gemaakt. Speciaal voor de gelegenheid vroegen we onze gasten te poseren voor de fotowand. Fotograaf Paul Steinbusch legde dit allemaal vast. Bekijk ook zeker even onze aftermovie!

Upcoming events

Altijd iets te beleven

10-04

Uitreiking van de Brilliant Business Awards 2024

Op 10 april 2024 vindt in het Fortunastadion in  Sittard de vijfde editie van de Brilliant Business Awards plaats. Hét onderneme...

10 april 2024 19:00
11-04

Seminar: Goede start met de Belastingdienst

Elke ondernemer krijgt te maken met de Belastingdienst en basiskennis over belastingen is essentieel voor elke starter en zzp̵...

11 april 2024 13:30
19-04

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 19 april.  De tour duurt 2,5 uur ...

19 april 2024 13:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.