Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Uitreiking van de Brilliant Business Awards 2024

Op 10 april 2024 vindt in het Fortunastadion in  Sittard de vijfde editie van de Brilliant Business Awards plaats. Hét ondernemersevent in de Westelijke Mijnstreek waar innovatie, duurzaamheid en bloeiend ondernemerschap samenkomen.

De gemeenten Beek, Stein en Sittard-Geleen organiseren dit jaar opnieuw de Brilliant Business Awards waarmee zij het schitterende ondernemerschap in de regio eren en waarderen. Uit bijna 300 nominaties zijn de negen finalisten gekozen. Zij strijden voor een felbegeerde award in de categorieën Diamant, Parel en Robijn. Dit jaar vindt de feestelijke uitreiking van de awards plaats in de business Lounge van Fortuna Sittard. Naast het uitreiken van de awards zullen Bas Hoogland en Fabienne Nijsten voor de nodige inspiratie zorgen. Per categorie – Diamant, Parel of Robijn – strijden steeds drie ondernemers voor de prijs. De genomineerden zijn door een onafhankelijke en vakkundige selectiecommissie gekozen.

Robijn

In de categorie Robijn, voor de startende ondernemer die in korte tijd een belangrijke speler in de markt is geworden met potentie voor de toekomst, zijn genomineerd:

  • De Dwalende Dwerg uit Beek
  • Human Material Loop uit Geleen
  • Lyvia Dagbesteding uit Sittard

Diamant

In de categorie Diamant, voor de meest innovatieve ondernemer die met ideeën of producten een visitekaartje is voor de regio, zijn genomineerd:

  • Dirix uit Stein
  • Nedlin Hospitality uit Elsloo
  • Think Paper uit Windraak

Parel

In de categorie Parel, voor de meest klant- en/of servicegerichte onderneming, zijn genomineerd:

  • De Etalage uit Geleen
  • Koffie Compleet uit Beek
  • Wehrung Architecten uit Beek

Elkaar inspireren

De Brilliant Business Awards staan niet alleen in het teken van het uitreiken van prijzen. De avond biedt ook volop inspiratie en mogelijkheid tot netwerken. De presentatie van de avond is in handen van Fabienne Nijsten, bekend van omroep L1. Bas Hoogland, oud-commercieel directeur van Landal GreenParks, verzorgt verder een inspirerend verhaal over klantvriendelijkheid en uitdagingen voor ondernemers. Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland, is ook aanwezig voor een kort woordje tot onze ondernemers.

Kaarten bestellen

Alle ondernemers uit de Westelijke Mijnstreek zijn van harte uitgenodigd om op 10 april in Sittard-Geleen hét ondernemersevent van de regio bij te wonen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.brilliantbusiness.nl. Wees er snel bij, want voor de kaartverkoop geldt op=op! De avond duurt van 19:00 uur tot 23:00 uur. Voor en na de uitreiking is er voldoende gelegenheid om te netwerken. Meer weten? Volg de Brilliant Business Awards via Facebook, Insta en LinkedIn.

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.