Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Ondernemers weer in de race voor jubilerende awards

Nomineren kan tot en met 17 januari

Traditioneel op de Dag van de Ondernemer hebben de gemeenten Beek, Stein en Sittard-Geleen de nominatieronde van de vijfde editie van de Brilliant Business Awards gelanceerd.

Ondernemers van  de Westelijke Mijnstreek kunnen zichzelf of een andere ondernemer nomineren voor een award in de categorieën: Parel, Robijn en Diamant. Deze ondernemersprijzen worden op 10 april 2024 uitgereikt op een nog bekend te maken locatie in Sittard-Geleen.

Schitterend ondernemerschap

De uitreiking van de Brilliant Business Awards zijn een initiatief van de gemeente Beek, Stein en Sittard-Geleen. “Met de Brilliant Business Awards eren en waarderen wij het indrukwekkende ondernemerschap in onze regio”, vertelt Yvonne Salvino, wethouder Economie in de gemeente Sittard-Geleen. “Ondernemers en bedrijfsleven zorgen voor welvaart, werkgelegenheid en leefbaarheid.” Burgemeester Christine van Basten-Boddin, portefeuillehouder Economie in Beek, vult aan: “Het schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek zorgt ervoor dat wij één van de snelst groeiende regio’s van Nederland zijn.” Natascha Wingelaar, wethouder Economie in de gemeente Stein: “En daar mogen we heel trots op zijn. Veel bedrijven lopen voorop in innovatie, duurzaamheid en servicegerichtheid.”

Drie categorieën

Bedrijven kunnen worden genomineerd in drie categorieën:

  • Diamant. Voor de meest innovatieve ondernemer, die met ideeën, producten of bedrijfsconcept, economisch succesvol is en daarmee een visitekaartje voor de regio.
  • Robijn. Voor de beste startende onderneming die in korte tijd een belangrijke speler is geworden met potentie voor de toekomst.
  • Parel. Voor de meest klant- en servicegerichte onderneming in de horeca, detailhandel of publieke dienstverlening.

Brilliantbusiness.nl

Iedereen kan een bedrijf nomineren op www.brilliantbusiness.nl/nomineren. Op deze website staat ook meer informatie over de categorieën en de spelregels van de Brilliant Business Awards.

Nomineren kan tot en met 17 januari 2024. Een onafhankelijke vakjury selecteert uit alle genomineerde bedrijven negen finalisten die uiteindelijk op 10 april 2024 gaan strijden om de felbegeerde prijzen.

Upcoming events

Altijd iets te beleven

10-04

Uitreiking van de Brilliant Business Awards 2024

Op 10 april 2024 vindt in het Fortunastadion in  Sittard de vijfde editie van de Brilliant Business Awards plaats. Hét onderneme...

10 april 2024 19:00
11-04

Seminar: Goede start met de Belastingdienst

Elke ondernemer krijgt te maken met de Belastingdienst en basiskennis over belastingen is essentieel voor elke starter en zzp̵...

11 april 2024 13:30
19-04

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 19 april.  De tour duurt 2,5 uur ...

19 april 2024 13:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.